Starostlivosť o Instagram

Instagram je sociálna sieť, ktorá je založená primárne na vizuále. Preto je veľmi dôležité, aby bol váš profil reprezentatívny a ladil s vašou značkou.

O tejto službe

To, že ste registrovaný na sociálnych sieťach nestačí. V dnešnom online svete je veľmi dôležité sa o ne pravidelne starať a vedieť ich správne používať. Tým, ako vystupujete na sociálnych sieťach si budujete meno a dôveru voči vašej značke.

V čom sa líši Instagram od Facebooku?

Instagram sa od Facebooku líši vizuálom. Podstatné je, aby sa váš profil páčil vašim potenciálnym zákazníkom. Veľkú obľubu majú takzvané "stories" či "reels", ktoré dnes patria medzi najobľúbenejšie atribúty na tejto sociálnej sieti. Čo je to? Napíšte nám a radi vám to vysvetlíme. 

Ako sa dá profesionálne využiť Instagram?

Na Instagrame predávajú najmä fotky a videá. Práve nimi viete potenciálnych zákazníkov zaujať a poslať ich na váš e-shop. Okrem toho tento e-shop môžete mať priamo na instagramovom profile. Vďaka rôznym funkciám jednoducho prepojíme váš IG profil s vašim e-shopom a produkty sa zobrazia aj na Instagrame. 

Ako mám pracovať s Instagramom?

Na Instagrame je veľmi podstatná vizuálna prezentácia značky, ale aj komunikácia s fanúšikmi, a teda potenciálnymi zákazníkmi. Kvôli tomu je dôležité vedieť, akým spôsobom je potrebné komunukovať s týmito ľuďmi. Poznať svoju cieľovú skupinu, vedieť, čo chcú a používať jednotný jazyk je základom každej značky. A nielen to. Dôležitá je aj konzistentnosť, a teda pravidelnosť v prispievaní na instagramový profil. 

Čo pre vás môžeme urobiť?

V tejto službe ponúkame 3 úrovne spolupráce:
  1. Analyzujeme váš instagramový profil a poradíme vám, ako ho vylepšiť a zvýšiť atraktivitu.
  2. Upravíme alebo vytvoríme váš IG profil, publikujeme príspevky (fotky a videá), budeme komunikovať s cieľovým publikom a spojíme vám e-shop s IG profilom.
  3. Postaráme sa o obe vaše sociálne siete súčasne (FB+IG). Pripravíme vám mesačný plán a content (tvorba príspevkov, grafických bannerov, stories a textov k príspevkom).

Firemné objednávky

Pokiaľ potrebujete vystaviť faktúru na firmu (s uvedením IČO), napíšte nám, prosím, vopred na [email protected].



Analýza IG profilu

€50

Analyzujeme váš instagramový profil a poradíme vám, ako ho vylepšiť a zvýšiť atraktivitu.

 5 Dní Pracovných       2

Čo je zahrnuté

  • Dĺžka trvania - Jednorázovo

Starostlivosť o IG profil

€250

Upravíme alebo vytvoríme váš IG profil, publikujeme príspevky (fotky a videá), budeme komunikovať s cieľovým publikom a prepojíme vám e-shop s profilom. Budeme aktívne rozširovať váš IG profil v rozsahu zhruba 1-2 hodiny denne.

 25 Dní Pracovných       3

Čo je zahrnuté

  • Dĺžka trvania - 1 mesiac
  • 4 príspevky týždenne + 4 stories týždenne
  • Interakcia s cieľovým publikom
  • Prepojenie s e-shopom

Starostlivosť o Instagram + Facebook

€400

Spojíme sily a postaráme sa o vaše dve sociálne siete súčasne. Pripravíme vám mesačný plán, content (tvorba príspevkov, grafických bannerov, stories a textov k príspevkom) a budeme aktívne komunikovať s vašim cieľovým publikom.

 25 Dní Pracovných       10

Čo je zahrnuté

  • Dĺžka trvania - 1 mesiac
  • Interakcia s cieľovým publikom
  • Prepojenie s e-shopom
  • Mesačný plán
  • Obsah, ktorý pristane vašej značke

Porovnanie balíka

Balík BASIC
€50
STANDARD
€250
PROFI
€400
Dĺžka trvania Jednorázovo 1 mesiac 1 mesiac
4 príspevky týždenne + 4 stories týždenne
Interakcia s cieľovým publikom
Prepojenie s e-shopom
Mesačný plán
Obsah, ktorý pristane vašej značke
Celkovo €50
€250
€400