Heatmaps - analýza Webstránky

Analýza správania sa návštevníkov vašej stránky. Základ pre zvýšenie konverzií.

O tejto službe

Aby ste mohli čo najlepšie reagovať na potreby návštevníkov vašej stránky, musíte najprv vedieť, čo návštevníci stránky robia, čo hľadajú na vašej stránke a kde to hľadajú. K tomu slúžia analýzy správania návštevníkov a Heatmaps.

Čo všetko systém zaznamenáva?

Náš systém umožňuje zaznamenávať pohyb myšou po stránke a nahrávať záznam, aby bolo možné zistiť, čo návštevníkov najviac zaujímalo. Takisto vieme vytvoriť video, ktoré zachytáva, ako návštevníci pohybujú myšou.
Zakúpením tejto služby získate od nás "Heatmaps" a ďalšie štatistiky, ktoré vám umožnia zlepšiť konverzie, a tým získať vyšší profit z vašej stránky.

Firemné objednávky

Pokiaľ potrebujete vystaviť faktúru na firmu (s uvedením IČO), napíšte nám, prosím, vopred na [email protected]


Heatmap pre 5 stránok

€10

Vytvorenie heatmap 5 stránok za obdobie 2 týždne.

 3 Dní Pracovných    

Čo je zahrnuté

  • Trvanie služby - 2 týždne

Heatmap pre 20 stránok

€40

Vytvorenie heatmap pre 20 stránok, vytvorenie nahrávok pre 10 návštev. Vytvorenie reportov návštevnosti.

 3 Dní Pracovných    

Čo je zahrnuté

  • Trvanie služby - 3 mesiace

Prístup ku všetkým štatistikám

€70

Vytvoríme Vám vlastný účet a budete si môcť pozrieť všetky štatistiky a všetky nahrávky správania sa zákazníkov.

 3 Dní Pracovných    

Čo je zahrnuté

  • Trvanie služby - 6 mesiacov

Porovnanie balíka

Balík BASIC
€10
STANDARD
€40
COMPLEX
€70
Trvanie služby 2 týždne 3 mesiace 6 mesiacov
Celkovo €10
€40
€70

Otázky a odpovede

Q:

Čo je to heatmap?

A:

Výrazom heatmap sa označuje snímka webstránky s označením miest, na ktoré sa zákazníci najviac sústreďujú. Zložitá technlógia využíva kameru na sledovanie očí. Náš systém vychádza z predpokladu, že ľudia zvyčajne pohnú myš na miesto, kde sa pozerajú. Červené miesta na snímke obrazovky znamenajú, kde boli návštevníci najčastejšie s myšou.

Q:

Ako môžem heatmap využiť?

A:

Ak viete, kde ľudia hľadajú informácie na Vašej stránke, tak im na tieto miesta podsuniete také informácie, ktoré považujete za najdôležitejšie. Pokiaľ máte prístup do dizajnu stránky, môžete experimentovať so zmenou komponentov alebo farieb, ako to ovlyvní vašu heatmapu.

Q:

Aké ďalšie informácie môžem získať?

A:

Naša služba Vám poskytne údaje, ktoré stránky ľudia najviac navštevovali, ako dlho sa tam zdržali, kde na stránke hľadali informácie, cez ktoré stránky klikali počas návštevy a podobne. To Vám dá obraz o tom, čo je na stránke dobré a čo je treba vylepšiť.

Q:

Ako dlho musím tieto informácie zbierať?

A:

Najkratšie obdobie je jeden týždeň. Toto Vám dá hrubý obraz správania sa návštevníkov. V prípade, že budete službu prevádzkovať mesiac, získate aj nomálie správania, napríklad, ak bude štátny sviatok alebo nejaká iná udalosť, ktorá môže ovplyvniť správanie sa návštevníkov. Ideálne je prevádzkovať službu permanentne a mesačne ju vyhodnocovať.